Noga z indyka BIO z ekologicznej hodowli z Cząstkowic w woj. podkarpackim
P. Jerzy wraz dziećmi od kilkudziesięciu lat prowadzi mały zakład mięsny, który wyrobił sobie już niezłą renomę i opinię. Tu jest jakość, świeżość i etyczne podejście do zwierząt.
Zakup mięsa rozwiązuję problem, zakupu mięsa dla dziecka, jeśli nie masz innego źródła. To pozycja, dla osób, które chcą podać dziecku bezpieczne mięso, aby nie razić dziecka na alergie, nie narazić na niebezpieczne toksyny wynikające z antybiotyków, pasz wzrostu drobiu i pewności świeżości mięsa. Ubój mięsa następuję w czwartek, a by go dostarczamy w piątek, w sobotę wyciągając je z chłodni, masz gwarancję i bezpieczeństwo, że to mięso nie zalega na półkach sklepowych, nie jest myte płynem do mycia naczyń, dla podtrzymania wyglądu, było ponownie zamrażane i odmrażane jak to zdradzają, czasem pracownicy sklepów.
Ten produkt to opcja dla osób, które mają małe dzieci, albo które jadają mięso sporadycznie, ale z dobrego źródła.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.